***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Димитров: Пред очите ни се създава служебна президентска република. Опасно силен вятър в България, отложени полети и щети


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 18 януари   

 

Пред очите ни се основава нещо като служебна президентска република. Това съобщи в " Денят стартира " Мартин Димитров от " Демократична България ". По думите му обстановката е без казус.

„ Притеснява ме, че има дребна опозиция от страна на гражданското общество по тематиката, тъй като се обрисува 10-месечно ръководство на Румен Радев и той изцяло целеше нещата да се случат по този метод ", съобщи Димитров.

Той подчертава, че юли месец е имало съвещания преди президентът да връчи третия мандат и реторично попита за какво в този момент такива не е имало.

„ Радев цели да продължи да ръководи, само че към този момент носи голяма отговорност - за еврозоната, Шенген, Плана за възобновяване ", съобщи Димитров.

***

Към момента има пет самолета, които са се пренасочили за кацане на летището в Пловдив поради мощния вятър в София. Така са решили водачите. В момента има два самолета, които кръжат над София и чакат вятърът да се успокои, с цел да кацнат, прецизираха от аеропорта. Полет на румънските авиолинии се връща в Букурещ, също поради мощния вятър.

***

***

***

***

***

България действително е изнасяла дизел за Украйна през частни компании, несвързано с държавното управление. 

Оказва се, че това е било от значимо значение за украинската войска. Няма държавна стратегия за това. 

Това е било от частни контрагенти към частни контрагенти. 

Важното е да се каже, че за пръв път България не се цитира като някакъв неприятен образец. 

Заглавието на тази публикация в най-голямата медия в Германия и една от най-големите в света споделя, че България е избавила Украйна в първите месеци на войната.

Това съобщи на брифинг в Народното събрание съпредседателят на „ Продължаваме промяната " Кирил Петков.

***

Четирима души са били задържани в Москва, до момента в който се опитвали да положат цветя в памет на починалите при съветската ракетна офанзива против украинския град Днепър.

***

„ Децата и цивилните са врагове за Русия. Очевидно това може да се случи единствено, тъй като Русия се трансформира във зложелател на цялото човечество “.

***

***

Сестра Андре е родена като Люсил Рандон на 11 февруари 1904 година в Алес, Южна Франция.

***

Шестнайсет души, в това число украинският вътрешен министър, починаха при разбиването през днешния ден на хеликоптер покрай детска градина и жилищна постройка в град Бровари, край украинската столица Киев, заяви националната полиция, представена от международните организации.

Сред жертвите има две деца, 22-ма души са в болница.

***

Американският конгресмен Ричи Торес прикани всички страни да признаят независимостта на Косово, като съобщи, че Западът е отишъл прекомерно надалеч в " угаждането " на Сърбия, оповестява Албанското радио и телевизия.

Торес упрекна Сърбия, че е „ протегнатата ръка на Русия “, а за Прищина сподели, че е съдружник на Съединени американски щати и заслужава поддръжка „ в борбата със Сърбия “.

Косово заслужава признание, то заслужава поддръжка в борбата против Сърбия, която е прокурист на Русия, и ние би трябвало да подкрепим демокрацията на Косово. Притеснен съм от обстоятелството, че Западът е отишъл прекомерно надалеч в угаждането на Сърбия, сподели Торес, представен от Българска телеграфна агенция.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР